تاريخ : دو شنبه 30 بهمن 1391برچسب:, | 19:35 | نویسنده : علی محمدی

سلام خدمت دوستان گرامی این باره به معرفی مدل 143اسکانیا میپردازیم در ایران این نوع اسکانیا به شرکت نفتی مشهور است البته مدل آن ها 113است در این مدل قدرت موتور 420است اما در مدل 113بین 300تا330اسب بخار است شاید ظاهر زیبای داشته باشد اما از نظر طراحی خیل ضعیف است وبه راننده احساس راحتی نمی دهد دراین مدل دیددر برخی زوایا محدود است وبه دلیل طارحی نامناسب کابین کمی استحلاکش بالا است در کل در مقایسه با هم ردیفان خود حرفی برای گفتن ندارد شاید آنهای که تجربی بیشتری در این زمینه داشته باشند این کامیون را خوبه بدانند اما از نظر من خیلی مناسب نیست وقتی مگم مناسب نیست نه اینکه کاریی ندارد نسبت به رقیبان خود ضعیف است



تاريخ : شنبه 28 بهمن 1391برچسب:, | 8:3 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : شنبه 28 بهمن 1391برچسب:, | 7:53 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : سه شنبه 24 بهمن 1391برچسب:, | 10:17 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : سه شنبه 24 بهمن 1391برچسب:, | 10:16 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : سه شنبه 24 بهمن 1391برچسب:, | 9:53 | نویسنده : علی محمدی

سلام خدمت دوست عزیز این ماشین پدرم است من خودم به شخصه توی این هم کامیون فقط بنز دوست درام در حال حاضر قیمت این نوع بنز به 190میلیون رسید اگر این نوع کامیون را  بخواهیم با بنز های دماغ دار ایران خودرو را با اون اصلی یا یعنی تولید آلمان باشه مقایسه کنیم بنز های تولید ایران زود تر داغ می کنه داخل سینه کشی ها کم میاره صداش نسبت به نمونه خارجیش کمتره اکثر قطعاتش نسبت به خارجیش بزرگتر شده یعنی مایلری شده در نمونه ایرانی  کابین راننده بزگتر وبلندتر شده وظاهر جالب تری پیدا کرده اگر بخواهیم به یک نتیجه گیری برسیم خارجیش بهتره به این دلیل این صحبت را میکنم که در حال حاضر نمونه ایرانیش موتور شاسی وبقیه قطعات چنی شده اند از سال 84 به بده هم تولیدات ایران خودرو چینی شده حال تصمیم با خود دوستان است که ایرانی بخرند یا خارجی البته اگر خواستید کامیون بخرید برید دنبال کامیون های جدید البته اگر پولتون به 500 میلیون توان برسه این کاره بکنید وگرنه هونه چینه رو بخرید



تاريخ : دو شنبه 23 بهمن 1391برچسب:, | 8:18 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : دو شنبه 23 بهمن 1391برچسب:, | 8:7 | نویسنده : علی محمدی

 DAF

 

 

 

داف یک کامیون ساز هلندی است که در حال حاضر در تملک گروه paccar قرار دارد. در سال 1928 شخص Hubert "Hub" van Doorne کمپانی Commanditaire Vennootschap Hub van Doorne's Machinefabriek را تاسیس کرد.پشتیبان مالی او شخصی به نام Huenges بود که مدیریت یک کارخانه آبجو سازی را برعهده داشت. وندام چندین بار ماشین او را تعمیر کرده بود و در نتیجه پیشنهاد مالی او وندام در یک کارگاه کوچک مشغول به کار شد.در 1932 او و برادرش Wim van Doorne نام کارخانه را به Van Doorne's Aanhangwagen Fabriek تغییر دادند که نام داف حرف اول این کلمات است و معنای دقیق آن کارخانه تریلرسازی وندام هست.در 1936 Huenges کمپانی را کاملاً به انها واگذار کرده بود.بعد از جنگ جهانی دوم کمبود کامیون فرصتی بود برای کارخانه داف و آنها کامیون A30 را در 1949 معرفی کردند.یک از ایده های وندام استفاده از تسمه پروانه به جای دنده بود که در 1955 آن را عملی کرد.در 1987 کارخانه داف با کارخانه لیلاند انگلبسی ادغام شد.محصولات آنها در سراسر جهان با نام داف عرضه میشد به جزء منطقه برتانیا که با نام­ Leyland DAF عرضه میشد. بخش ساخت اتوبوس داف در 1990 به نام United Bus عرضه میشد که در سال 1989 توسط داف و BOVA تاسیس شده بود.در 1998 داف به تملک پاکار درآمد.



تاريخ : دو شنبه 23 بهمن 1391برچسب:, | 8:5 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : شنبه 21 بهمن 1391برچسب:, | 8:20 | نویسنده : علی محمدی

 

تاتاموتورز بزرگترین شرکت خودروسازی هند است. این شرکت متعلق به گروه صنعتی تاتا است. تاتا موتورز در سال ۱۹۴۵ توسط جهانگیر راتانجی دادابهوی تاتا از پارسیان هند بنیان نهاده شد.مشهورترین محصول این شرکت تاتا نانو می‌باشد که به دلیل قیمت بسیار پایین و اقتصادی بودنش در جهان مشهور است. این خودرو تنها ده هزار روپیه معادل ۲۵۰۰ دلار آمریکا قیمت دارد.تاتا موتورز در سال ۲۰۰۸ میلادی جگوار و لندرور را از فورد خریداری کرد و پس از آن هم با جنرال موتورز آمریکا برای خرید هامر وارد مذاکره شده که البته در نهایت هامر به شرکت دیگری فروخته شد.



تاريخ : شنبه 21 بهمن 1391برچسب:, | 8:19 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : شنبه 21 بهمن 1391برچسب:, | 8:12 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : پنج شنبه 19 بهمن 1391برچسب:, | 11:4 | نویسنده : علی محمدی

 

رانندگی در فصل سرما دارای شرایط و ویژگی های خاص خود است. برای رانندگی در پاییز و زمستان باید قبل از نزول برف، سرما و گرفتار شدن در یخبندان- به خصوص در جاده ها- پیش بینی های لازم را اتخاذ کرد تا ضمن جلوگیری از بروز سوانح دلخراش از ماندن در سرما و یخبندان، مصون بود.

برای جلوگیری از تصادفات، خطرات و مشکلات ناشی از سفرهای زمستانی و یخ و برف باید به نکات زیر توجه داشت؛

۱- با سرعت کمتر از روزهای معمولی که جاده خشک است حرکت کرده و خودرو را در حرکت ثابت نگه دارید.
۲- در پیچ ها با دقت و به آرامی گردش کنید.
۳- ازگردش و انحراف ناگهانی خودداری کرده و از ترمز کردن ناگهانی بپرهیزید.
۴-از فشاردادن بر روی پدال گاز یا برداشتن فشار از روی آن به طور ناگهانی خودداری کنید.
۵- از سرعت زیاد در راههای با دست انداز بپرهیزید.
۶- از رانندگی در لبه راهها و یا شانه های راه خودداری کنید.
7- در یک سطح لغزنده وقتی که سرعت دارید از تغییر وضعیت به دنده سنگین خودداری نمائید.

نحوه انتخاب لاستیک در زمستان

یکی از مهمترین موارد در سفرهای زمستانی انتخاب لاستیک مناسب است. چون یخ و برف باعث سرخوردن و موجب بروز مشکلاتی در رانندگی می شود، لذا برای ایجاد اصطکاک بیشتر باید از لاستیک های یخ شکن و آج درشت استفاده کرد. با اینکه لاستیک های برفی به صورت های مختلفی عرضه شده اما همین که به زمین های یخبندان برسند مانند لاستیک های معمولی عمل می کنند لذا باید از لاستیک های میخ دار یا زنجیر چرخ استفاده کرد.

لاستیک ها انواع بسیار دارند اما لاستیک های رادیال بهترین نوع لاستیک در تمام چهار فصل می باشند و می توان آنها را در برف کم نیز مورد استفاده قرار داد. هرگز لاستیک های معمولی و لاستیک های رادیال را با هم مورد استفاده قرار ندهید، چون واکنش هر کدام با دیگری متغیر بوده و سبب می شود، در لحظات بحرانی کنترل فرمان به راحتی از دست راننده خارج شده و حادثه آفرین شوند.

 

ترمز در برف

ترمز زدن در یخ و برف کاملاً باید به صورت سبک انجام گیرد و راننده باید آنچنان ترمز کند که چرخ ها قفل نشوند چون قفل شدن چرخها نه تنها مسیر توقف را طولانی بلکه فرمان را نیز از کنترل خارج می کند. راننده خوب و محتاط معمولاً سه الی چهار برابر مسیری را که در مواقع عادی لازم است برای توقف در برف و یخ پیش بینی می کند. همچنین باید مقداری از توجه خود را به راننده های مقابل و پشت سر معطوف کند زیرا امکان دارد که رانندگان دیگر، رعایت شرایط خاص را نکرده و وی را به مخاطره افکنند.
اگر در اثر بی مبالاتی و اصطکاک کم جاده، در شرایط اقلیمی خاص کنترل خودرو از دست شما خارج شد سعی کنید خونسردی خود را کاملاً حفظ کرده و بلافاصله پدال گاز را رها کنید و فرمان را در جهت مسیر سرخوردن نگاه داشته که کمک بیشتری به چرخ های جلو بدهید تا به زمین بچسبد و به هیچ وجه ترمز نکنید، زیرا اتومبیل بیش از حد از کنترل خارج می شود.

سرخوردن خودرو

گرچه وضعیت خودرو و جاده در لغزیدن آن سهیم است ولی بدون تردید، عامل اصلی آن راننده است. در رانندگی سه نوع سرخوردن وجود دارد که به دلایل زیر اتفاق می افتد:
1- سرعت بیش از حد خودرو و نامناسب بودن آن با وضعیت جاده و ترافیک
2- شتاب زیاد (گاز دادن بیش از حد)، ترمز گرفتن و نیرویی که در پیچ های جاده به لاستیک تحمیل می شود.
۳ - ترکیبی از دو حالت فوق

سر خوردن چرخ های عقب در اثر کاهش چسبندگی آنها اتفاق می افتد. این حالت معمولاً در نتیجه سرعت بیش از اندازه و نیروی سر پیچ ها اتفاق می افتد.

ممکن است شتاب خودور و نیروی بیش از معمول ترمز نیز به این حالت کمک کند. این نوع لغزیدن به آسانی تشخیص داده می شود. با کمی بی دقتی ممکن است خودرو هنگام پیچیدن کاملاً دور خود بچرخد. برای از بین بردن عوامل لغزش خودرو باید پا را از روی پدال گاز و ترمز بردارید و حرکت خود را با فرمان هماهنگ کنید.

وقتی خودرو در جهت نادرست حرکت می کند، عکس العمل طبیعی شما باید این باشد که با استفاده از فرمان آن را به مسیر صحیح برگردانید. سرخوردن چرخهای جلو نیز وقتی اتفاق می افتد که چسبندگی آنها کم شده باشد. در این حالت کنترل مستقیم خودرو از دست راننده خارج می شود.

توصیه می شود فرمان را در جهت حرکت خودرو هدایت و سعی کنید که با تشخیص و با از بین بردن علت به مرور چرخهای خودرو را به صورت مستقیم برگردانید و یا فشار روی پدال گاز و ترمز را کاهش دهید.

توقف در هنگام سر خوردن خودرو

حال این سؤال پیش می آید که در هنگام سر خوردن، چگونه خودرو را متوقف کنیم.
۱-اعتماد به نفس داشته و به خود مسلط باشید. در غیر این صورت نمی توانید تصمیم درستی بگیرید.
۲- از ترمز کردن بپرهیزید. ضربه زدن به ترمز در روی یخ. چرخ ها را قفل می کند و باعث لغزش و سرخوردن بیشتر می شود.
۳- در جهتی حرکت کنید که قسمت عقب خودرو سر می خورد (فرمان را به همان طرف بچرخانید) و هر زمان خودرو به حالت مستقیم درآمد در جهت دلخواه خود حرکت کنید. خیلی آهسته بر روی ترمز فشار دهید تا از سرعت خودرو کاسته شود و یا آرام بر روی گاز فشار دهید تا خودرو به حرکت خود ادامه دهد.
۴- از سبقت گرفتن بپرهیزید. چرخاندن فرمان به مقدار زیاد، ضربه ای به عقب خودرو می زند که موجب سر خوردن آن می شود و خودرو در جهت عکس حرکت برمی گردد.
۵- خودرو را در دنده نگه دارید و از خلاص کردن آن بپرهیزید، زیرا در این حالت به کم شدن سرعت کمک می کند و حداکثر کنترل را به راننده می دهد.
از برداشت پای خود از روی گاز به طور ناگهانی خودداری کنید. گاز را به طور متعادل نگه داشته تا از سرخوردن خودرو در این وضعیت جلوگیری نمائید.

بستن زنجیر چرخ در شرایط معمولی

وضع ظاهری زنجیر چرخ را کنترل کرده، پیچ خوردگی های آن را باز می کنیم. سپس آن را روی تایر قرار می دهیم به طوری که سر قلاب های زنجیرهای عرضی به طرف خارج تایر بوده و چفت ها به سمت عقب لاستیک بیفتد. سپس اولین زنجیر عرضی را به زیر قسمت جلو تایر قرار داده، خودرو را به طرف جلو حرکت می دهیم تا موقعی که از طرف عقب سر چفت و بستها به ارتفاع توپی چرخ برسد.
بعدا زنجیرهای عرضی را روی تایر مرتب کرده دو سر انتهای رشته زنجیرهای طولی را بلند کرده، نزدیک چفت می آوریم و دقت می کنیم که کدام یک از حلقه ها باید چفت شود. پس از آن اول رشته خارجی را انداخته و بعد داخلی را محکم می بندیم و پس از محکم کردن رشته داخلی زنجیر خارجی را دوباره می کشیم و با حلقه مناسب محکم می کنیم.
توجه شود که بعد از بستن زنجیر به هیچ وجه نباید حلقه های اضافی روی لاستیک بماند و باید آنها را طوری محکم کرد که به لاستیک صدمه نزند.

بستن زنجیر چرخ در برف و گل


۱- وقتی که خودرو «بکسواد» کرد از گاز دادن بی مورد و چرخاندن سریع چرخ ها خودداری کنید. زیرا این عمل علاوه بر این که ثمری نمی دهد خودرو را عمیق تر و کامل تر در گل و برف یا شن فرو می برد.
۲- زنجیر را روی چرخ بیندازید به طرفی که قلاب های زنجیرهای عرضی به طرف خارج لاستیک بود و اولین رشته عرضی نزدیک خط برف یا گل قرار گیرد.
۳- حالا همین سر زنجیر را یعنی همان رشته زنجیر عرضی که نزدیک خط برف و گل می باشد با یک رشته محکم از سیم، طناب و یا زنجیر از حفره های کاسه چرخ محکم به لاستیک ببندید بعدا زنجیرهای افقی را روی تایر مرتب کرده و زنجیر را به سمت عقب بکشید تا شلی آن گرفته شده، روی تایر مرتب قرار گیرد.
۴- پس از قرار دادن زنجیر روی هر دو تایر متحرک، طبق دستور بالا موتور را روشن کرده چرخ ها را خیلی آهسته بچرخانید تا زنجیر دور تایر کشیده شود. وقتی که زنجیر کاملا دور لاستیک ها افتاد چفت و بست ها را بیندازید و پس از محکم کردن آنها حرکت کنید و به محض این که خودرو از گل و برف و شن خارج شد و به زمین سفت رسید آن سیم و طناب و یا زنجیر اضافی را که به کاسه چرخ بسته بودید باز کنید و زنجیر را از نو بازدید کنید



تاريخ : پنج شنبه 19 بهمن 1391برچسب:, | 10:50 | نویسنده : علی محمدی

جدیدترین مدل FH که من وشما را متحیر خواهد کرد



تاريخ : پنج شنبه 19 بهمن 1391برچسب:, | 10:31 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : پنج شنبه 19 بهمن 1391برچسب:, | 10:30 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : چهار شنبه 18 بهمن 1391برچسب:, | 19:22 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : چهار شنبه 18 بهمن 1391برچسب:, | 19:10 | نویسنده : علی محمدی

FH16با ظاهر قدیمی اما زیبا وپر قدرت



تاريخ : چهار شنبه 18 بهمن 1391برچسب:, | 19:7 | نویسنده : علی محمدی

 

- ضدیخ باید قادر به پایین آوردن نقطه انجماد آب تا حداقل دمای ممکن در زمستان باشد.

2- از نظر شیمیایی و کارکرد، پایداری کافی داشته باشد.

3- از نقطه جوش بالایی برخوردار باشد و در دمای بالا رسوب نکند.

4- روی لاستیک مصرفی در سیستم تاثیر نامطلوب نداشته باشد.

5- حرارت را به خوبی منتقل کرده و هیچ‌گونه اثر نامساعدی روی تبادل حرارتی در سیستم خنک‌کننده نداشته باشد.

6- دارای کمترین اثر سمی باشد.

7- آتشگیر نباشد.

8- بوی نامطلوب نداشته باشد.

9- دارای کف جزئی باشد.

10- ضریب انبساط حرارتی پایین داشته باشد.

11- در دما پایین گرانروی کم و قابل‌قبول داشته باشد.

12- بیشترین حفاظت را از خوردگی فلزات مورد استفاده در سیستم خنک‌کننده داشته باشد.

13- روی رنگ بدنه خودرو اثر نامطلوب نداشته باشد.

لازم به ذکر است بر خلاف عقیده بعضی‌ها، با قرار دادن ضدیخ در فریزر نمی‌توان به مرغوبیت آن پی برد، از این طریق فقط خاصیت ممانعت از انجماد ضدیخ سنجیده می‌شود و وجود مواد افزودنی بازدارنده خوردگی در این روش سنجیده نمی‌شود، همچنین نمی‌توان دریافت که سیال اصلی ضدیخ از نوع گلیکول‌های مرغوب است یا از دی‌متیل‌متانول، که سمی و آتشگیر است. از آنجایی‌که ضدیخ خالص در 5- تا 18- منجمد می‌شود اگر ضدیخ خالص در فریزر قرار داده شود و در دمایی پایین‌تر از 18- منجمد شود نشان‌دهنده مخلوط شدن آن با آب و نامرغوب بودن آن است.

حال این سوال مطرح است که ضدیخ مناسب بر چه اساسی انتخاب می‌شود؟ بهترین معیار برای انتخاب ضدیخ خودرو یا موتورهای متحرک توصیه سازنده موتور است. در غیر اینصورت باید با توجه به دارا بودن علامت استاندارد، ضدیخ مناسب را شناسایی و خریداری کرد پس از انتخاب و خرید ضدیخ مناسب چنانچه از نوع خالص باشد می‌توان آن را بر اساس جدول اختلاط مشخص شده بر روی برچسب ظرف (که یکی از الزامات نشانه‌گذاری این فرآورده می‌باشد) با آب دی یونیزه رقیق کرد

نمونه‌ای از جداول به شکل ذیل می‌باشد:

نسبت آب به ضد یخ

در صد ضدیخ در آب

نقطه انجماد°C

نقططه جوش°C

0 100

100

18-

170

1 1

50

34-

108

1 2

33

14-

105

1پ 3

25

10-

103

برخی از مصرف کنندگان تصور می‌کنند با افزودن مقدار ضدیخ می‌توان به نقطه انجماد پایین‌تری رسید این تصور کاملا اشتباه است و غلظت‌های بیشتر از 68 درصد حجمی ضدیخ در آب توصیه نمی‌شود زیرا در غلظت 68 درصد حجمی (68 در صد ضدیخ و 32 در صد آب) مخلوط پایین‌ترین نقطه انجاد را خواهد داشت (69- درجه سیلسیوس)و اگر غلظت ضدیخ از این مقدار بیشتر شود نقطه انجماد محلول بالاتر می‌رود و زودتر منجمد می‌شود این پدیده به عنوان نقطه اتکتیک شناخته می‌شود.

انتخاب ضدیخ

مشابه هر ترکیب شیمیایی دیگر، ضدیخ از عناصر و مواد گوناگونی تشکیل یافته است که با گذشت زمان و محدودیت‌های زیست محیطی و قوانین وضع شده در این زمینه، روزبه‌روز شرایط سخت‌تری برای تولیدکنندگان این ترکیب به وجود می‌آید. امروزه فرآورده (ضدیخ، ضدجوش) تولیدکنندگان معتبر، عاری از فلزات سنگینی همچون باریم و ترکیبات مضری از قبیل بوراکس می‌باشد که مصرف‌کنندگان در هنگام خرید بایستی به این نکات به دقت توجه داشته باشند. می‌توان گفت که نوع خنک‌کننده قابل استفاده براساس نوع نیازمندی سازندگان تجهیزات اصلی (OEMs) تعیین می‌شود.

اغلب ضدیخ‌های موجود، پایه اتیلن گلیکول و پروپیلن گلیکول دارند و از این لحاظ طبقه‌بندی خاصی از نظر نوع ترکیبات وجود ندارد و تنها از نظر درصد ترکیبات، تفاوت‌هایی در انواع ضدیخ وجود دارد.

ضدیخ مایعی است سمی و چون منو اتیلن گلیکول به خودی خود بی‌رنگ و بی‌بو است، در طول فرآیند تولید به آن رنگ مخصوص اضافه می‌شود تا به این ترتیب ضدیخ از مایعات مشابه مانند آب، قابل تشخیص شود. منواتیلن گلیکول به دلیل دارا بودن OH در ساختمان خود به راحتی در آب حل می‌شود و بر اثر مرور زمان دو فازی نمی‌شود. منو اتیلن گلیکول به شدت خورنده است و در دمای بالا نزدیک سیلندر و حتی در داخل رادیاتور می‌تواند ایجاد خوردگی، سوراخ و پوسیدگی کند، به همین دلیل از مواد ضـدخوردگی (Anti Oxidant) در آن استفاده می‌کنند تا در مقابل اکسید شدن فلزات مختلف موجود در طول مسیر جریان آب خنک‌کننده، مقاومت ایجاد کند.

این مواد به طور کلی به دو دسته آلی و غیرآلی تقسیم می‌شوند. مواد آلی شامل آمین‌ها، آمیدها، بنزوات‌ها، مرکاپتان‌ها، تری آزول‌ها و مواد غیرآلی شامل بورات‌ها، نیترات‌ها، فسفات‌ها، سیلیکات‌ها و کربنات‌ها می‌باشند. این مواد بازدارنده مرغوبیت، محصول تولید شده را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد.

توصیه‌هایی در مورد پرکردن سیستم خنک‌کننده و سرویس ضروری آن

1- قبل از تعویض و استفاده از محلول جدید ضدیخ، مسیر و مجاری سیستم خنک‌کننده، باید بازرسی و در صورت نیاز سرویس شود.

2- هنگامی که موتور داغ است هرگز درپوش رادیاتور را بر ندارید زیرا سیستم خنک‌کننده تحت فشار است هنگامی که موتور سرد شد درپوش را با احتیاط به اندازه یک دور بازکنید چنانچه در این هنگام مایع خنک‌کننده سرریز شد بلافاصله درپوش را محکم کرده و پس از اینکه سیستم خنک‌کننده سردتر شد آنرا بازکنید.

3- قبل از استفاده از ضدیخ خالص به نسبت مساوی با آب دی یونیزه (آب با سختی پایین) مخلوط کرده و سپس اضافه کنید.

4- بهترین نسبت اختلاط یک به یک است.

5- وضعیت و مایع سطح مایع خنک‌کننده کنترل شود.

6- آزمون فشار برای شناسایی نشت انجام گیرد(هنگامه که موتور سرد است انجام شود)

7- درپوش فشار و دهانه پرکننده رادیاتور بررسی شود.

8- در صورتی‌که هنگام کار، موتور خیلی سرد و یا گرم می‌شود ترموستات بررسی و در صورت لزوم با ترموستات پیشنهاد شده توسط تولیدکننده تعویض شود.

9- استفاده از محلول ضدیخ مناسب و نصب ترموستات مناسب و سالم درتمام طول سال ضروری است.

نکات مهم در مورد ضدیخ

- رنگ ضد یخ ربطی به کیفیت آن ندارد.

- همرنگ بودن ضدیخ‌ها دلیلی بر یکسان بودن کیفیت آنها نیست و نباید به هم اضافه شوند

- در مورد رقیق‌سازی باید به اطلاعات روی ظرف ضدیخ عمل نمود.

- آب مصرفی در ضدیخ باید دارای سختی بسیار پایینی (دی یونیزه) باشد.

- ضدیخ‌ها معمولا کف تولید نمی‌کنند

مشاهده کف می‌تواند به علت ورود هوا به سیستم مکش واتر پمپ باشد، در این صورت باید رادیاتور را کاملا تخلیه کرده و تمامی لوله‌های رابط و واشرها بررسی و نسبت به تعمیر قطعات معیوب اقدام کرد.

- سطح سیال باید کنترل شود.

معمولاً کارهای زیر در اول هر بهار و پاییز باید انجام شود:

- غلظت ضدیخ- ضدجوش را کنترل کنید که از حداقل ضروری (متناسب با تغییرات دمای هوا) کمتر نباشد.

- اندازه و شرایط ضدیخ را بررسی نمایید. در صورت کثیف بودن یا داشتن مواد ناشی از زنگ زدن فلزات آن را عوض کنید.

- دستگاه را برای اطمینان از عدم وجود نشتی، تحت فشار (ترجیحاً وقتی ضدیخ سرد است) آزمایش کنید.

- در پوش و لوله متصل به در پوش رادیاتور را بازرسی کنید.

- لوله‌ها را بازبینی کرده و محل اتصال لوله‌ها را محکم کنید.

- تسمه پروانه‌ها را از لحاظ سالم بودن و کشش صحیح، کنترل کنید.

- در صورتی که دمای آب رادیاتور بیش از حد گرم یا سرد می‌شود، ترموستات را کنترل کنید.

نکته: آب مصرفی جهت رقیق سازی مایع خنک‌کننده باید سختی کمی داشته تا رسوب نگیرد. هر1000 کیلومتر یا هفته‌ای یک بار باید سطح سیال خنک‌کننده بازدید شود. زمان تعویض سیال خنک‌کننده در شرایط عادی معمولاً سالانه و یا پس از طی مسافت 30000 کیلومتر است، اما زمان‌های تعویض سیال در شرایط سخت رانندگی و بسته به شرایط، انجام می‌شود. شرایط سخت عبارتند از: بکسل کردن، یدک کشیدن کمپ، استفاده از باربند در مسافت‌های طولانی، حرکت در جاده‌های نمک پاشیده شده، خاکی، غبارآلود، طی کردن مکرر مسافت‌های کوتاه (کمتر از8 کیلومتر در هر نوبت رانندگی)، طی کردن مسافت‌های طولانی با سرعت‌های یکنواخت و پایین و دوره طولانی عدم استفاده از خودرو.



تاريخ : چهار شنبه 18 بهمن 1391برچسب:, | 9:51 | نویسنده : علی محمدی

 

ABS چیست و چطور کار میکند

نحوه عملکرد سیستم ایمنی ترمز خودرو – قسمت اول: سیستم ABS
در این سری مقتلات قصد داریم تا بسشتر با تکنولوژی های جدید بکار رفته در خودرو های امروزی آشنا شویم ، خصوصا با تکنولوژی های مرتبط با ایمنی خودرو تا دریابیم که تفاوت خودروهای ساخت داخل و آخرین ساخته های شرکت های مطرح خودرو سازی جهان در چیست.
از زمان ساخت و تولید انبوه خودرو مهندسین در تلاش بوده اند تا خودروها را ایمن تر طراحی کنند و برای این منظور بخش تحقیق و توسعه شرکت های سازنده خودرو با کمک شرکت های قطعه سازی و دانشگاه های مختلف به طراحی و توسعه سیستم های ایمنی مختلف با عملکرد های مختلف پرداختند که نام بردن هر یک و توضیح مختصر هر یک از این سیستم ها به خودی خود نیاز به یک مقاله چند صفحه ای دارد.
یکی از مهمترین بخش های خودرو که در سیستم ایمنی خودرو نقش اساسی ایفا می کند ترمز خودرو است که مهندسین در بهینه سازی این بخش تلاش زیادی کردند که حاصل آن سیستم هایی چون:
ABSو EBD است. در این مقاله و چند مقاله آینده سعی خواهیم داشت تا نحوه عملکرد این سیستم ها و تاثیر آنان بر دینامیک خودرو را بررسی کنیم و در این مقاله به سیستم ABS خواهیم پرداخت.

ایده
حتما شما نیز از نزدیک یا از طریق تلویزیون خودرو های مسابقه ای مخصوصا خودروهای آمریکایی را دیده اید که اقدام به شتاب گیری از حالت سکون می کنند که در این حالت چرخی که نیرو به آن وارد می شود به حالت هرز بدور خود می چرخد. به این حالت هرزگردی میگویند. دلیل وجود این قضیه این است که نیرویی که به چرخ از طرف موتور خودرو وارد می شود بسیار بیشتر از نیروی اصطکاک بین چرخ و جاده است پس چرخ شروع به چرخش بدور خود میکند. حالت مشابهی نیز زمانی بوقوع می پیوندد که خودرو با سرعت قابل توجهی در حال حرکت برروی سطحی لغزنده است و در این حالت اقدام به ترمز گیری شدید می شود. در این حالت نیزچرخ خودرو نسبت به زمین حالت هرز پیدا می کند و در نهایت قفل می شود که در این شرایط خودرو قابل هدایت نیست پس ممکن است کنترل خود را از دست بدهد و همچنین مسافت بسیار بیشتری برای توقف کامل خودرو نیاز است.
ایده اصلی پشت سیستم
ABS در این است که از هرزگردی چرخ ماشین جلوگیری کند تا از قفل شدن آن جلوگیری کند.

پیاده سازی
برای مشخص شدن نحوه پیاده سازی سیستم
ABS باید بررسی کرد که چگونه می توان از قفل شدن چرخ ها جلوگیری کرد. به طور کلی با توجه به نحوه طراحی سیستم انتقال نیرو خودرو در شرایط ترمزگیری اگر یکی از چرخ های خودرو نسبت به سایر چرخ ها دارای سرعت دوران بیشتر یا کمتر باشد ممکن است آن چرخ قفل شود. پس اولین گام بررسی شرایط هر چرخ در حالت ترمزگیری است برای این منظور مهندسین خودرو به سراغ علم الکترونیک رفته و با استفاده از سنسور قراگرفته بر روی هر چرخ شرایط هر چرخ را بررسی می کنند.
در مرحله بعد مهندسین با تغییر نیروی وارده از ترمز چرخ را از حالت بحرانی خارج می کنند.یعنی اگر چرخی نسبت به سایر چرخ های خودرو در حالت ترمز گیری با سرعت کمتر دوران کند با کم کردن نیروی ترمز بر روی این چرخ ، سرعت دوران آن افزایش می یابد و چرخ از حالت بحرانی خارج می شود. در حالت دیگر نیز اگر چرخی نسبت به سایر چرخ های خودرو در حالت ترمزگیری با سرعت بیشتری دوران کند می توان با زیاد کردن نیروی ترمز روی آن چرخ سرعت دوران آن را کم کرد تا چرخ از حالت بحرانی خارج شود.
برای پیاده سازی این سیستم باید نگاهی کلی به سیستم ترمز خودروها بیندازیم. سیستم ترمز رایج هیدرولیکی است به این معنی که از یک سیلندر و پیستون برای اعمال فشار به لنت ترمز استفاده می شود.حال اگر فشار درون سیلندر کم یا زیاد شود نیروی ترمز تغییر می کند. برای پیاده سازی این قضیه سوپاپ ورودی سیلندر ترمز را با همنوع الکتریکی آن جایگزین کرده اند تا بتوان به وسیله پردازنده مرکزی خودرو میزان فشار درون سیلندر را تغییر داد.
لازم به ذکر است که برای تامین فشار سیلندرها هم از پمپ استفاده می شود.
حال یک بار روند کار سیستم
ABS را از ابتدا بررسی می کنیم :
پردازنده مرکزی خودرو با کمک سنسور های موجود در هر چرخ سرعت دوران چرخ ها را در حالت ترمز گیری بررسی می کند. در صورتی که سرعت دوران یکی از چرخ ها نسبت به سایر چرخ ها متفاوت باشد پردازنده با فرمان لازم به سوپاپ الکتریکی سیلندرترمز، میزان فشار درون سیلندر را تغییر می دهد که با این کار میزان نیروی ترمز وارده به چرخ تغییر می کند و چرخ از حالت بحرانی خارج می شود پس احتمال قفل شدن آن نیز کم می شود. روند بالا به صورت مداوم و با سرعت زیاد انجام می شود به طوری که در هر دقیقه بین 15 تا 20 مرتبه این روند تکرار می شود.



تاريخ : چهار شنبه 18 بهمن 1391برچسب:, | 9:45 | نویسنده : علی محمدی



تاريخ : چهار شنبه 18 بهمن 1391برچسب:, | 9:43 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : چهار شنبه 18 بهمن 1391برچسب:, | 9:22 | نویسنده : علی محمدی

کشنده های چینی دوباره پا به میدان گذاشتند اینبارfoton  ابن کامیون حتما برای شما نام آشناست بله این همان

فوتون های کوچلوی جاده های ایران است که این دفع فقط کمی بزرگتر شده این کامیون در نمایشگاه کامیون های سال 2012به نمایش در آمده البته این شرکت کشنده از قبل تولید می کرد نه در این وسعت که بتواند در بازار رقابت کند وبتواند خودی نشان دهد گفته بودم که چینی ها زمان زیادی نیست که پا به میدان تولید کامیون گذاشته اندو حال شاید کامیون هایشن کمی به بزرگان اروپا نزدیک شده باشد دیری نمی پایدکه اروپایان را نیز خواهند گرفت برای دیدن عکس های بیشتر به ادامه مطلب بروید



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 18 بهمن 1391برچسب:, | 9:8 | نویسنده : علی محمدی

شرکت اسکانیا کامیون های خود را در کابری های مختلف تولید می کنند هر شرکت کامیون های خود را دسته بندی می کند اسکنیا نیز این کار را انجام داده و کامیون های خود را درسری R= G= Pعرضه میکند سری Rبرای مسافت های بلند وطولانی طراحی شده واین سری معولا از موتور های 420اسب بخار تا750اسب بخار و گریبکس اتوماتیک وسقف بلند طراحی می شوند تا راننده در آسایش کامل باشد اما سری Gبرای مسافت های بلند طراحی شده این سری از موتور های 340اسب بخار تا420 اسب بخار وگیربکس معمولی وکابین آن به دو صورت سقف کوتاه وبلند عرضه میشود وسری Pبرای مسافت های کوتاه طراحی شده این سری معمولا از موتور270اسب بخار تا 380اسب بخار گیربکس معمولی وسقف کوتاه عرضه میشود سری R,Gدر کابری کشنده استفاده می شود وسری Pدر کاربری باری وکمپرسی استفاده میشود



تاريخ : چهار شنبه 18 بهمن 1391برچسب:, | 9:6 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : سه شنبه 17 بهمن 1391برچسب:, | 11:39 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : سه شنبه 17 بهمن 1391برچسب:, | 11:5 | نویسنده : علی محمدی

کامیون آریا این کامیون از طرف شرکت ایران خودرو عرضه شده است به عنوان کامیون ملی این کامیون در ضاهر شبیه به هوو بنز وفتون می باشد البته این ها با هم ادقام شده اند و کامیونی به نام آریا یه وجود آمده این کامیون در کلاس 19و26 تن عرضه می شودبرای کاربری های باری وکمپرسی دراین کامیون از موتور بنز های قبلی دماغ دارد استفاده شده است که با قدرت 280 اسب بخار است این کامیون در حال حاضر با قیمت 180میلیون تومان عرضه می شود تصمیم در خرید این کامیون با خود شماست برای دیدن عکس های بیشتر به ادامه مطلب بروید



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 17 بهمن 1391برچسب:, | 10:54 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : دو شنبه 16 بهمن 1391برچسب:, | 19:18 | نویسنده : علی محمدی

 



تاريخ : دو شنبه 16 بهمن 1391برچسب:, | 11:37 | نویسنده : علی محمدی

VOLVO f10 یکی از قدیمی ترین مدل های سری fH می باشد این کامیون ها با موتورهای با قدرت های بالا عرضه میشدند اما طراحی ضعیف کابین اصلی ترین مشکل کامیون ها بود اما به دلیل کیفیت بالای کشنده های VOLVO با استقبال مردم واجه شد



تاريخ : دو شنبه 16 بهمن 1391برچسب:, | 11:24 | نویسنده : علی محمدی

شرکت VOLVOجدیدترین مدل fHرا به بازار عرضه کرد در این مدل نسبت به مدل قبلی تفاوت های زیادی وجود دارد که می توان به بارز ترین آن ها اشاره کرد در این مدل قوس جلوی کابین کامیون کمتر شده تا فضای کابین افزایش پیدا کندوهمچنین خط های در کابین طراحی شده که از نظر بیننده معمولای برای زیبای است اما این گونه نیست وبرای تعادل وکاهش سرعت استحکاک باد طراحی شده است استفاده ازسیستم هوشمند ترمز ودروبین های دنده عقب از جدیدترین تکنولوژی های این کشنده است



تاريخ : یک شنبه 15 بهمن 1391برچسب:, | 17:9 | نویسنده : علی محمدی

 

برای خیلی از ما رانندگی در شب سخت ‌تر از رانندگی در روز است. معمولا بین نیمه‌ شب تا 6 صبح پُرمخاطره ‌ترین زمان از نظر تصادف و بروز حوادث است. رانندگی ایمن در شب نیازمند آمادگی و توجه بیشتر به محیط اطراف است.

واکنش سریع رانندگان با قدرت بینایی آن ها رابطه ی مستقیم دارد و این در حالی است که در شب قدرت تشخیص رنگ ‌ها و وسعت میدان بینایی کاهش می ‌یابد. از آن جا که تصادفات منجر به مرگ در شب چند برابر روز است، در رانندگی ‌های شبانه ‌تان به 16 نکته ی زیر توجه کنید:

1- وسیله ی نقلیه ی خود را به طور منظم چک کنید تا مطمئن شوید از تجهیزات مناسب نوری برخوردار است.

چراغ‌ های جلو، پشت، راهنما و چراغ پلاک را در صورت شکستگی تعویض کرده و همیشه آن ها را پاک و تمیز کنید.

2- به یاد داشته باشید که چراغ‌ ها به تدریج و در طی زمان نور خود را از دست می ‌دهند یا تنظیم آن ها به هم می‌ خورد. هرچند وقت یک ‌بار چراغ‌ ها را تنظیم کنید.

3- هنگام برخورد با اتومبیلی که از رو به‌ رو می‌ آید، از نور پایین استفاده کنید. اگر ماشین مقابل با نور بالا حرکت می ‌کند از سرعت خود بکاهید و به منتهی ‌الیه سمت راست بروید تا از نور شدید او در امان باشید. چراغ‌ های جلویی را به موقع و با هدف به کار ببرید تا موجب کاهش دید سایر رانندگان نشود.

4- مشکلات بینایی چشم سبب بدتر شدن وضعیت رانندگی می‌ شود اما صرف ‌نظر از سلامت چشم، رانندگی در شب فشار بیشتری به آن وارد می ‌کند و موجب خستگی بیشتر می ‌شود. پس اگر دچار مشکلات بینایی هستید حتما به چشم‌ پزشک مراجعه کنید و عینک خود را همیشه همراه داشته باشید.

5- قبل از این که در شب رانندگی کنید از وضعیت خیابان ‌ها و حتی جاده‌ ها اطلاع حاصل کنید. به علایم راهنمایی ‌رانندگی از جمله تابلوها، وسایل نقلیه، موتورسیکلت ‌ها، دوچرخه‌ ها، عابرین پیاده و همچنین حیوانات بیشتر توجه کنید.

6- رانندگی با سرعت زیاد در شب، خطر را چند برابر می ‌کند. چرا که شما فقط می ‌توانید محدوده روشن شده توسط چراغ‌ های تان را ببینید.

در سرعت بالا وقتی چیزی جلوی ماشین می ‌آید یا در وضعیت ‌های خطرناک عکس‌ العمل شما کندتر است. پس احتمال وقوع حوادث بیشتر می ‌شود.

7- فاصله ی خود را با خودروهای عقبی و جلویی حفظ کنید.

8- در مورد سبقت در شب خیلی دقت کنید چرا که ممکن است چیزهایی در خارج از محدوده ی دید شما باشند. اگر شک دارید هرگز این کار را انجام ندهید.

9- هنگام رانندگی در شب سیگار نکشید. نیکوتین سیگار و منوکسیدکربن حاصل از سوختن آن، بینایی شما را کاهش می ‌دهد.

10- اگر خسته و خواب ‌آلود هستید هرگز در شب رانندگی نکنید. اگر مجبور به رانندگی هستید، قبل از آن کمی استراحت کنید. چای یا نوشیدنی بنوشید. کمی نرمش سبک انجام دهید و سپس اقدام به رانندگی کنید.

11- هرگز به نور بالای خودروهای مقابل خیره نشوید بلکه حاشیه سمت راست یا خط سفید وسط جاده را نگاه کنید.

12- با سرعتی بین 15 تا 20 کیلومتر، کمتر از سرعت روز حرکت کنید.

13- به یاد داشته باشید که در شب عابرین پیاده خطر مسلم هستند و وقتی در خیابان نور کافی نباشد، تشخیص افراد پیاده مشکل است و به‌ خصوص آن هایی که لباس تیره پوشیده ‌اند در معرض خطر تصادف هستند.

14- به یاد داشته باشید سرعت کم و هوشیاری مداوم، لازمه ی رانندگی بی‌ خطر در شب هستند.

15- به خاطر داشته باشید که هنگام بارندگی سطح خیابان‌ و جاده بسیار لغزنده‌ تر است.

حال اگر قصد دارید در شب‌ های زمستان و هنگام بارندگی رانندگی کنید، باید بیشتر دقت کنید و علاوه بر بستن زنجیر چرخ در هنگام برف و یخ، با سرعت بسیار کمتر از شب‌ های معمول رانندگی کنید.

16- وقتی که غروب می ‌شود یا روشنایی روز، به تاریکی می‌ رود، بدترین زمان برای رانندگی است. در این زمان نور طبیعی بی ‌اثر و رفت و آمد هم بیشتر از شب است.

رانندگان باید برای تشخیص به نور چراغ‌ های اتومبیل خود و نور چراغ‌ های اتومبیل‌ های دیگر و یا چراغ‌ های راه اتکا کنند.

چراغ ‌های بالا و پُرنور اتومبیل باید اجسام را تا 110 متری و چراغ‌ های پایین تا حدود 30 متری روشن کنند.



تاريخ : یک شنبه 8 بهمن 1391برچسب:, | 14:9 | نویسنده : علی محمدی

شرکت کاماز یک شرکت روسی بوده ده ها است که در حال انجام فعالیت است این شرکت محصولاتی متناسب با کاربری های مختلف تولید می کند که میتوان به کشنده جدید5490اشاره کرد همچنی محصولات با کابری نظامی نیز تولید می کند اما به دلیل طراحی نا مناسب قطعات فنی وهمچنین ظاهر کامیون از دیگر رقبا جا مانده اما در چند سال اخیر ازم خود را جزم کرد که به بازار رقبت بیاید این کشنده ظاهر جذابی دارد اما مثل همیشه باید در جاده تست شود



تاريخ : یک شنبه 8 بهمن 1391برچسب:, | 9:33 | نویسنده : علی محمدی



تاريخ : جمعه 6 بهمن 1391برچسب:, | 19:14 | نویسنده : علی محمدی

MACK

کمپانی برادران ماک که به نظر من معتبرترین کامیون دنیا است در 1900میلادی توسط John Mack تاسیس شد .او 4برادر دیگر داشت به نامهای Augustus F. Mack/William C. Mack/Joseph Mack /Charles Mackکه به همین دلیل این کمپانی به نام برادران ماک (مک)مشهور شده است.نماد ماک یک مجسمه سگ است به نام بولداگBULLDOG که معنای آن سگ نر است.این لقب در جریان جنگ جهانی اول توسط سربازان ارتش بریتانیا به این کامیونهای سخت کوش داده شد و در 1922 رسما مورد استفاده قرار گرفت.دفتر مرکزی ماک در Allentown, Pennsylvaniaقرار دارد.در 1909ماک مدلهای کوچک1 و1.5تنی را معرفی کرد.1938اولین محصول با موتور دیزل را معرفی کرد.ماک در ایران محصولاتش را از طریق کمپانی ایران کاوه(سایپا دیزل) به فروش میرساند.مدل دیزل جنگی خودمان در سری Lجای میگیرد.که در سالهای 1941تا1945تولید شده است.از دیگر مدلهای مهم بازار ایران سریRوFبودند که طبق مدارک خود کامیونها در سال 1975تولید شده اند اما سریRدر1960معرفی شده است و Fدر1959.بعد از انقلاب بولداگهای ماک برای همیشه ایران را ترک گفتند.

البته گهگاهی برخی مدلها وارد میشوند مثل مدلCHکه در 1988معرفی شده است.البته مدلهای ایرانی تولید دهه 1990بوده اند.ماک در زمره کامیونهائی بود که نکات جالبی در آنها پیدا میشود.یکی از این موضوعات گیربکس های 20دنده بودند که­ مکانیزم کمک آنهاOVERیک دسته دنده تمام و کمال بود و 4ضریب داشت و راننده شاید در طول یک سفر هزران بار با این دسته ها کار میکرد.امروزه کمکها دارای یک شاسی کوچک روی دسته اصلی هستند و حداکثر دو ضریب بیشتر ندارند.ماک هم از آن تولید کننده های تک محصولی است و این چنین است که به اعتبار جهانی دست یافته است.(من شخصا اعتقاد دارم کامیون ساز باید تک محصول باشد و تمام انرژی اش را صرف مشتری و ارائه یک محصول تمام عیار کند) ماک هم اکنون از2001میلادی جزء گروهVOLVO ABاست اما محصولاتش ریشه های خود را حفظ کرده اند.یکی از زیباترین مدلهای ماک سری VISIONاست.بهرحال امیدوارم روزی نه چندان دور باز شاهد ورود این بولداگها در ایران باشیم و همه فکر نکنند دنیا فقط FHاست وبس.هم اکنون مدلهایRوFوهمین طور نمونه های قدیمی Lبا اینکه سالهاست مورد استفاده قرار گرفته اند و از رده خارج هستند اما دوستداران کامیون در ایران همچنان به موتورها استارت میزنند و جاده ها چشم انتظار دیدارشان...




تاريخ : جمعه 6 بهمن 1391برچسب:, | 18:57 | نویسنده : علی محمدی


MAN
از لحاظ قدمت کمپانی مان سابقه زیادی دارد که به 1758 میلادی بازمیگردد. اما بخش کامیون سازی آن همگام با دیگر شرکتها به وجود آمد.مان در حال حاضر یک گروه بزرگ شامل تولید اتوبوس کامیون/قطعات و دستگاههای اتومبیل و بسیاری بخش های دیگراست که به خودرو ارتباط ندارند.
در 1840کمپانی Sander’sche Maschinen-Fabrik, تاسیس میشود.در 1857هم به Maschinenfabrik Augsburg AG.تغییر نام میدهد.از آن طرف در 1841کمپانی به نام
Eisengießerei und Maschinenfabrik Klett & توسط Johann Friedrich Klett تاسیس میشود این دو کمپانی در تاریخ 1898 با هم ادغام میشوند و نهایتا در تاریخ 1908به
MaschinenfabrikAugsburg-Nürnberg AG M.A.N تغییر نام میدهند. مان در زمان جنگ های جهانی خسارتهای زیادی دیده است.در 1971 کامیون سازی بوزینگ تحت تملک مان در آمد .علامت تجاری بوزینگ که یک شیر نر است هم اکنون روی محصولات مان خودنمائی میکند.مان یکی از پیشروترین کمپانیها در نوآوری بوده و هست . در 1845یک دستگاه چاپ با سرعت بالا طراحی کرد.در 1904کار بر روی موتور دیزل را آغاز کرد و در 1923و24کامیونهائی با مدیریت پاشش سوخت عرضه کرد و اولین کمپانی بود که به موتورهای دیزل توجه جدی نشان داد.
از دیگر نوآوریهایش میتوان قطارهای آویزان(منوریل های امروزی)را نام برد که در سالهای 1898تا1902تولید کرد وبسیاری تولیدات ارزشمند دیگر.در حال حاضر کامیونهای مان در رنجهای سبک .متوسط و سنگین که به ترتیبTGL/TGM/TGAنام دارند عرضه میشوند



تاريخ : جمعه 6 بهمن 1391برچسب:, | 18:54 | نویسنده : علی محمدی

این تصویر را برای دوستانی می گذارم که علاقه به نقاشی کامیون دارند امیدوارم که دوست داشته باشید



تاريخ : جمعه 6 بهمن 1391برچسب:, | 18:48 | نویسنده : علی محمدی

فولکس واگن نیز به جمع تولید کننده گان کامیون اضافه شده از این نوع کامیون اطلاعاتی در دست ندارم و فقط عکس هاشو برای دوستان می گذارم امید وارم که دوست داشته باشد

اگر کسی اصلاعاتی داشت به من خبر بده



تاريخ : جمعه 6 بهمن 1391برچسب:, | 18:20 | نویسنده : علی محمدی

جدید ترین مدل هوو که در ایران هم موجود است و شرکت ایران خودرو آن را عرضه می کتد هوو A7است طبقه گفته کار شناسان دسته کمی از FHندارد اما این گفته به معنای خوب بودن این کشنده نیست  بلکه باید امتحان خودش را در جاده پس بدهد نه در حرف امید واریم که مانند سری قبلی نباشد

از مشخصات این کشنده می توان به موتور380تا420اشاره کرد طرحی جزاب کابین راننده که توسط مهندسان شرکت ایویکو صورت گرفته بسیار جالب بود وبه شما اطمیننان می بخشد که کشنده عالی است و همچنیین دراین کشنده از فناوری روز که در کشنده های معروف اوپایی  استفاده شده است این کشنده در اروپا تست شده و رتبه بالایی به دست آورده اما اجازه ندارد  در اروپا ارضه شود این کشنده باید امتحان خود را پس دهد



تاريخ : سه شنبه 3 بهمن 1391برچسب:, | 7:37 | نویسنده : علی محمدی

این کامیون ساخت روسیه بوده واز موتور بنز آکتروس بهر میبرد و همچین مان اتاق این کامیون بر گرفته شده از بنز ومان می باشد اما شاسی آن را خود شرکت روسی تولید می کنند در کل کامیون خوبی می باشد اما طراحی داخی کابین آن بسیار ضعیف است و شما را نا امید می کنند اما موتور آن قدر ت بالای داشته یعنی 420تا 440 اسب بخار در جمع بندی این کامیون می تونیم بگویم بد نیست اما اگر طراحی داخی وبیرونی مثل هوو که همه می گن بده بود دل چسب تر می شد



تاريخ : سه شنبه 3 بهمن 1391برچسب:, | 7:4 | نویسنده : علی محمدی

دوباره چشم بادامی ها یک کامیون روانه ایران کردند این کامیون با نام تجاری C&Cپا به ایران گذاشته است امید واریم که این یکی مثل هوو و دانگ فنگ نباشد البته این را باید در نظر گرفت که چینی ها مدت کوتاهی است که وارد این میدان شده اند اما شرکت ها بزرگی مثل بنز ؛اسکانیا ولوو و........مدت زیادی است که به تولید کامیون مشغول هستند شاید چینی ها طی 10 سال آینده از بنز ؛اسکانیا و ولوو را هم پشت سر بگذارند از چینی ها این کار بعید نیست



تاريخ : یک شنبه 1 بهمن 1391برچسب:, | 1:2 | نویسنده : علی محمدی

Iveco

ایویکو در واقع بخش خودروهای تجاری گروه خودروسازی فیات ایتالیا است. نام ایویکو تشکیل شده از 5 حرف اول کلمات Industrial Vehicle Corporation که گروه صنعتی وسایل نقلیه معنای آن است. ایویکو در سال 1975 میلادی توسط گروه مدیریت قیات و یک مهندس میکانیک به نام Bruno Beccaria با ادغام پنج کارخانه Fiat Veicoli Industriali واقع در تورین ایتالیا، OM واقع در Brescia، کارخانه Unic واقع در Trappes، کارخانه Lancia Veicoli Speciali واقع در Bolzano و کارخانه Magirus آلمانی تاسیس شد.در سال 1990 ایویکو بخشی از سهام کامیون ساز اسپانیایی Pegaso را بدست آورد و این موضوع سبب موفقیت ایویکو در بازارهای بارسلونا،وایادولید و مادرید شد. سه مدل daily ساخت 1978، مدل turbo ساخت 1981 و مدل turbo star ساخت 1984 بخشی از تاریخ موفقیت ایویکو در اروپا محسوب میشوند. در 1991 ایویکو و رنو در زمینه تولید اتوبوس تصمیم به همکاری گرفتند و در نیتجه شرکت Irisbus متولد شد. در 1998 ایوکو مدل EuroCargo را معرفی کرد. ایویکو در حال حاضر از طریق گروه زامیاد تعدادی از محصولات کلاس تجاری اش را عرضه میکند.



  • تک تاز بلاگ
  • گوف